Despre noi

Cine suntem? Raspunsul dvs. la nevoia de a economisi timp!

Timpul e o resursa pretioasa, motiv pentru care ne-am focusat atentia pe trei servicii principale, ce raspund in totalitate necesitatii tale de a expedia colete in regim de urgenta si in siguranta, CurierPauloMag SAME DAY, CurierPauloMag NEXT DAY

Iar pentru asta, dispunem de o echipa de oameni dedicati si pregatiti sa isi indeplineasca in fiecare zi misiunea – aceea de a livra la timp si in stare perfecta coletele.

Preocuparea noastra continua in ceea ce priveste calitatea serviciilor, promptitudinea si flexibilitatea, ne recomanda drept partener de incredere. Cu noi, ai siguranta ca documentele si coletele tale vor ajunge la timp la destinatie si in stare perfecta, ca si cand le-ai fi livrat personal.

Permanent implicati intr-un proces de dezvoltare, venim in intampinarea clientilor nostri fie persoane fizice, fie persoane juridice cu solutii optime de curierat pentru colectare/livrare de plicuri si colete, pe zona Suceava, Botosani, Iasi, Bacau si Neamt.

Expertiza in domeniu, dotarile logistice, resursa umana si gradul inalt de specializare sunt aspectele principale ce stau la baza calitatii serviciilor noastre, ce raspund cu succes pana si celor mai inalte exigente.

E simplu cand lucrezi cu CurierPauloMag !

Valorile noastre

Punctualitate

Actionam in mod responsabil si ne preocupam permanent de respectarea termenelor de livrare.

Siguranta

Raspundem cu succes solicitarilor si ne mentinem serviciile la standarde superioare prin livrari prompte si in stare perfecta a produselor.

Implicare

Dezvoltam relatii de lunga durata cu clientii si partenerii nostri oferindu-le solutii personalizate si flexibile la preturi competitive.